Σάββατο

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ AKAZOO

Κοινό 18-45

Το Akazoo προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν το δικό τους profile στην πλατφόρμα, να συναντήσουν και να συζητήσουν με φίλους τους αλλά και να γνωρίσουν νέο κόσμο. Για να γίνει κάποιος μέλος στο Akazoo το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να εισάγει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου ή το e-mail του στο αντίστοιχο πεδίο στη “Δημιουργία λογαριασμού” και να κάνει επιβεβαίωση της εγγραφής του.

Το Akazoo2SMS είναι συνδρομητική υπηρεσία του Akazoo που επιτρέπει την αποστολή δωρεάν γραπτών μηνύματων (SMS) σε κινητά τηλέφωνα της Ελλάδας και του εξωτερικού, από τον υπολογιστή με τη χρήση Internet! Ενώ αντίστοιχα το MP3 & Full Tracks δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες κινητών τηλεφώνων να αποκτούν πρόσβαση σε μία πλούσια μουσική βιβλιοθήκη ελληνικών και ξένων μουσικών επιτυχιών με μια απλή διαδικασία εγγραφής.

Η εγγραφή στις υπηρεσίες πραγματοποιείται με την αποστολή γραπτού μηνύματος, ενώ δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού. Ταυτόχρονα κατά την εγγραφή γίνεται πίστωση με «Μονάδες Akazoo» οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν κατεβάζοντας στο κινητό τηλέφωνο οποιοδήποτε είδος περιεχομένου μέσα από την σελίδα του www.akazoo.gr.



ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ AKAZOO :


1)Πατηστε εδώ
2)Εισαγωγη αριθμου κινητου τηλεφώνου
3)εισαγωγή του pin που λαβατε με sms στο λογαριασμό
4)Όλοκλήρωση εγγραφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου