Τρίτη

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΝΡΕΤ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Η εποχή που οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ ήταν ταμπού έφυγε ανεπιστρεπτί. Πλέον μπορείς να βγεις και να βροντοφωνάξεις πως γνώρισες το Βρασίδα on line και κανείς δε θα σου ρίξει τη στραβή ματιά που σημαίνει "πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένη" ή "φυσικά, αλλιώς ποιος θα σου καθόταν;"! Μιας και είναι λοιπόν ο πιο συνηθισμένος τρόπος γνωριμίας (τα στατιστικά μιλούν για μεγάλο αριθμό ραντεβού που κλείνονται μέσω υπολογιστή) θα επιτελέσουμε το κοινωνικό μας έργο αναφέροντας τα hot tips που πρέπει να έχετε υπόψιν πάση θυσία! Ξεκινάμε με μια typical διαδικασία από την οποία καλό είναι να μην παρεκκλίνετε:
  • Ξεκινάτε τη συνομιλία! Αν πριν σε ρωτήσει καλά καλά τα βασικά, αρχίσει ερωτήσεις τύπου "πώς είσαι εξωτερικά", "πόσο ζυγίζεις", "είσαι μόνη", "δώσε μου το τηλεφωνό σου" ή "μπορείς να βρεθούμε τώρα για να μην τα λέμε από τον υπολογιστή- ένας καφές είναι μωρέ τι θα πάθεις" πρέπει να φάει Χ α-μέ-σως!!! Μιλάμε για λιγούρι τεραστίων διαστάσεων που δεν ψάχνει εσένα, αλλά μια οποιαδήποτε! Ο άντρας ο σωστός δεν είναι αγενής και δεν πιέζει!
  • Αν και θα κατηγορηθώ γι' αυτό, θα το πω: ψάχνεις που ψάχνεις γαμπρό στο ίντερνετ, διάλεξε τον καλύτερο! Προς το παρόν είναι γράμματα στον υπολογιστή και όχι άνθρωποι! Άρα μπορείς να επιλέξεις αυτό που (φαινομενικά τουλάχιστον) σου ταιριάζει ηλικιακά, μορφωτικά κτλ κτλ! Αν μένεις Αθήνα, δεν υπάρχει λόγος να χάνεις το χρόνο σου μπλέκοντας με ένα Θεσσαλονικιό και το αντίστροφο! Α, και κάτι βασικό: στο ίντερνετ η γυναίκα επιλέγει και όχι ο άντρας (κοινώς μπορείς άφοβα να το παίξεις δύσκολη, in fact το οφείλεις)!
  • Λοιπόοοοον, έχετε πιάσει κουβέντα, όλα καλά, σου καλαρέσει και πάει λέγοντας! ΜΗΝ κλείσεις ραντεβού (και προς θεού μην το προτείνεις εσύ, έκανες μοιραίο λάθος), πριν κλείσετε ένα σεβαστό αριθμό ωρών chat! Για πολλούς λόγους! Καταρχάς, έστω και πίσω από ένα pc μπορείς να καταλάβεις την ευγένεια και την ειλικρίνεια του άλλου. Αν μιλάτε καμιά εβδομάδα, κάτι θα του ξεφύγει και θα τον πιάσεις άμα ψεύδεται πχ για το επάγγελμά του! Δώσε χρόνο και μη βιαστείς! Σιγουρέψου πως αξίζει τον κόπο! Επίσης επειδή αυτός ο τρόπος γνωριμίας είναι μυστήριος, μην του δώσεις την εντύπωση πως το έχεις και σύστημα (και είσαι αυτό που λέγεται αλλιώς "εύκολη")!
  • Ψάρεψε τον (ξέρεις εσύ) πόσο καιρό έχει να κάνει σχέση, τι ψάχνει (αν κι εδώ θα πει ψέματα), αν έχει κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και φυσικά αν έχει ξαναγνωρίσει έτσι κοπέλα! Σε όποια ερώτηση ακούσεις περίεργη απάντηση (πρέπει να είσαι η 21η κοπέλα που της τα ρίχνω ιντερνετικά) ξέκοψε πάραυτα!
  • Αν γνωριστήκατε στο facebook έχεις ήδη σημαντικές πληροφορίες στα χέρια σου που μπορείς να αξιοποιήσεις... Κοίτα φίλους, groups, γενικές ενέργειες και αποφάσισε! (Αν δε γνωριστήκατε εκεί, ψάχτον οπωσδήποτε)
  • Θεωρώ περιττό να αναφέρω πως το ραντεβού πρέπει να είναι σε δημόσιο μέρος, όχι αργά και να μην μπείς στο αυτοκίνητό του! Έτσι; Καλό θα ήταν να κάθονται δυο φίλοι σου στην ίδια καφετέρια για να τσεκάρουν την κατάσταση! Α, και μην υπερστολιστείς! Δε χρειάζεται να πας επιτηδευμένη, ούτε και αστόλιστη! Προσεγμένη σε νορμάλ επίπεδα (εκτός αν του χεις δείξει φώτο σου χιλιομονταρισμένη, οπότε βάψου, βάψου, βάψου)!
  • Το βασικό λάθος που κάνουν οι γυναίκες με αυτόν τον τρόπο γνωριμίας είναι πως λόγω της έλλειψης συγκεκριμένης εικόνας αρχίζουν και μυθοποιούν τον άντρα που θα συναντήσουν, δηλαδή τον εξιδανικεύουν! Εκεί έρχεται και η απογοήτευση, αφού φυσικά η πραγματικότητα απέχει μακράν της φαντασίας! Κρατείστε λοιπόν σε ρεαλιστικά πλαίσια το όλο θέμα και έχετε υπόψιν πως μπορεί να βγει κάτι καλό, μπορεί και όχι!

Αν και υπάρχουν σημαντικά ελαττώματα σε αυτού του τύπου τις γνωριμίες, πάρα πολλές σχέσεις που ξεκίνησαν έτσι έχουν ευοδώσει! Το ενοχλητικό κατά τη γνώμη μου είναι το στημένο του πράγματος, πως δηλαδή βγαίνεις επί τούτου χωρίς όμως να τον ξέρεις και να σε ξέρει! Κατά τα άλλα δεν έχει διαφορά από τη γνωριμία που γίνεται σε ένα μπαρ, πλην του ότι σε αυτές τις περιπτώσεις προηγείται η οπτική επαφή (όχι, ότι είδες τη φώτο του στο msn δεν πιάνεται)! Πάντως πριν τον συναντήσεις φρόντισε να έχετε μιλήσει στο τηλέφωνο (τηλεφώνησέ του από απόρρητο just to play it safe) και γενικώς να έχεις συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Αυτός μπορεί να έχει κάποιο σοβαρό ελάττωμα που όμως δεν έχει γίνει ακόμη εμφανές κι εσένα μπορεί από κοντά να σε ξενέρωνε κάθετα πχ να φοράει υπερβολικά φανταχτερά ρούχα, πολλά κοσμήματα ή να του λείπουν τα μπροστινά δόντια (και να μην το εντόπισες στη φώτο)!

Είναι αλήθεια πως κρύβονται παγίδες, μπορεί όμως να κρύβεται κι ένας μεγάλος έρωτας! Αν είσαι ντροπαλό άτομο, έχεις περιορισμένους κοινωνικούς κύκλους ή δουλεύεις πολύ και δεν προλαβαίνεις να βγεις για γνωριμίες (ή αν απλά έτυχε ρε αδερφέ) το ίντερνετ ίσως είναι ιδανικό για σένα για να απλώσεις τα πλοκάμια σου! Μην το φοβηθείς, απλά πρόσεχε τα παραπάνω και good luck girlfriend!



http://www.xboyfriends.gr/arthraprostasias/32-arthraprostasias/73-on-line-dating

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου